“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ημερίδα με θέμα: Θεραπευτική ιππασία, ο ρόλος της στην αποκατάσταση.

Στις 3/12/2011, το Περιφερικό Τμήμα Σερρών του Π.Σ.Φ., σε συνεργασία με το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών, θα διοργανώσει ημερίδα με θέμα τη συμβολή της θεραπευτικής ιππασίας στην αποκατάσταση.

Η ημερίδα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Φ., και θα διοργανωθεί σε συνεδριακό χώρο στην πόλη των Σερρών. Η θεραπευτική ιππασία είναι μια μέθοδος θεραπείας που εφαρμόζεται σε περιπτώσεις διαταραχών του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, εγκεφαλικής παράλυσης, σκλήρυνσης κατά πλάκας και ορθοπαιδικών παθήσεων σε παιδιά και ενήλικες. Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε Ευρώπη και Αμερική.

Πληροφορίες: Πέτρος Λυμπερίδης, ΚΙΝ: 6938 040101
email: petlim@ath.forthnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου