“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων στις 29/2

Η Πανελλήνια Ένωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων, διοργανώνει στις 29/2/2012 και ώρα 17:30 εκδήλωση με θέμα: Σπάνιοι αλλά Μαζί Δυνατοί. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ευγενίδου, Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο, και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θα αναπτυχθούν ομιλίες από διάφορους επιστήμονες, ενώ θα ακολουθήσει παράσταση στο πλανητάριο με δελτία εισόδου, τα οποία θα διανέμονται κατά την προσέλευση του κοινού.

Πληροφορίες: 210 7660989, 210 7600289
www.pespa.gr

gr-pespa@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου