“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

22o Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Το 22ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου του Υπουργείου Υγείας, Κηφισίας 39, Μαρούσι, Αθήνα, δίπλα στο κτίριο της HELEXPO. Το θέμα του συνεδρίου είναι: Φυσικοθεραπεία. Σύγχρονες τάσεις και προοπτικές. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012, και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2012.

Μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου, θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης. Στο χώρο του MPC θα λειτουργεί έκθεση Εμπορικών Εταιρειών, για την ενημέρωση των συνέδρων στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.
Πληροφορίες:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
Λ. Αλεξάνδρας 34 Αθήνα, Τ.Κ. 11473
Τηλ: 210 8213905, 210 8213334
www.psf.org.gr email: ppta@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου