“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

8η Ιατρική Έκθεση MEDIC EXPO

Η 8η Ιατρική Έκθεση MEDIC EXPO είναι γεγονός. Μετά από 7 συνεχή χρόνια λειτουργίας, και φέτος θα πραγματοποιηθεί η ιατρική έκθεση. Aν και είναι δύσκολες μέρες για τον εμπορικό κόσμο των ιατρικών συσκευών, αναλώσιμων και υπηρεσιών, η έκθεση αποτελεί ένα φιλόξενο χώρο για την συνάντηση επιχειρήσεων, την ανταλλαγή συνεργασιών, και την δυναμική εξωστρέφεια κάθε εταιρείας.

Στόχοι της έκθεσης είναι:

• Η παρουσίαση νέων προϊόντων και η διαμόρφωση νέων επιχειρηματικών σχέσεων.
• Η πρόκληση ενδιαφέροντος από αγοραστές και αντιπροσώπους.
• Η επίτευξη αποδοτικών συμφωνιών εντός και εκτός συνόρων.
• Η τόνωση της ανταγωνιστικότητας.

Η έκθεση θα λειτουργεί από τις 26 μέχρι τις 28 Απριλίου 2013, και ώρες 10:00 – 20:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό.

Επικοινωνία: 210 7568888

Email: info@compassexpo.com

www.medicexpo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου