“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

23o Ετήσιο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας

Ο χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου θα είναι στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου του Υπουργείου Υγείας (MPC), Κηφισίας 39, Μαρούσι, Αθήνα. Το συνέδριο θα έχει θέμα: Εφαρμοσμένη Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία. Επιστημονική τεκμηρίωση ή προσωπική άποψη? Οι εργασίες θα ξεκινήσουν 22 Νοεμβρίου 2013, και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013.

Στο δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνονται:

• Υλικό συνεδρίου
• Δεξίωση γνωριμίας
• Καφές, αναψυκτικό
• Δίπλωμα συμμετοχής

Στο χώρο του MPC θα λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, έκθεση εμπορικών εταιρειών για την ενημέρωση των συνέδρων στις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Η έκθεση αποτελεί βήμα προβολής των εταιρειών, καθώς και σημαντική προσφορά στη διοργάνωση του συνεδρίου.

Περισσότερες πληροφορίες:

Π.Σ.Φ.
210 82 13905, 210 82 13334
www.psf.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου