“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Μεγαλώνει... η συμμαχία

Της Δέσποινας Κισκήρα (δημοσιευμένο στο basketblog.gr)

Οι συμμαχίες αυξάνονται με γεωμετρική ακρίβεια για τον Αθηναϊκό, ο οποίος βλέπει την ομάδα του (εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου) να ενισχύεται σημαντικά. Τελευταία… προσθήκη αυτή της PR Panagiotopoulos, η οποία προεξάρχοντος του Γιάννη Παναγιωτόπουλου θα διαθέτει σειρά παροχών στις παίκτριες της ομάδας του Κώστα Κεραμιδά.

Η σχετική ανακοίνωση:
"Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την PR Panagiotopoulos, η οποία θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικούς υποστηριχτές της ομάδας.
Στο πρόσωπο του Γιάννη Παναγιωτόπουλου δεν βρήκαμε απλά έναν εξαιρετικό φυσικοθεραπευτή, αλλά έναν φίλο, ο οποίος με μια σειρά παροχών θα κάνει πιο εύκολη τη ζωή των αθλητριών του συλλόγου.

Πέραν της αδιάκοπης παρουσίας του στους αγώνες και την προετοιμασία της ομάδας, ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος και οι συνεργάτες του θα παρέχουν κατ' οίκον υπηρεσίες φυσικοθεραπείας στις παίκτριες του Αθηναϊκού.
Στο… πακέτο της συμφωνίας υπάρχουν κι άλλες παροχές, τις οποίες θα αποκαλύψουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αθηναϊκού αισθάνεται ιδιαιτέρως ικανοποιημένη, αφού από τη στιγμή της "επανεκκίνησης" έχουν ανακοινωθεί δύο υποστηρικτές (ΙΕΚ ΔΟΜΗ και PR Panagiotopoulos) και ένας κύριος χορηγός (Ergoplati).
Κι είμαστε ακόμα στην αρχή. Ήδη έχουμε άλλη μια συμφωνία που θα ανακοινώσουμε την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται συζητήσεις με άλλες εταιρίες, που θα συνδράμουν στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία μιας ομάδας πρότυπο, εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου