“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινό κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Μερόπειο

Από τις 25 εώς τις 28 Ιουλίου 2013, διοργανώνεται ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ στο φιλόξενο χώρο του Μεροπείου (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45), που αναμένεται να ομορφύνει τις καλοκαιρινές μας νύχτες, δίπλα στον ιερό βράχο της ακρόπολης. Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ η είσοδος για τους θεατές θα είναι δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε τη δυνατότητα να πιείτε ένα ποτό στον πανέμορφο κήπο πίσω από το κτήριο.

Περάστε με την παρέα σας, 4 νύχτες γεμάτες με 7η τέχνη, μουσική, καθώς και πολλές εκπλήξεις να σας περιμένουν. Το πρόγραμμα συνθέτει κυρίως βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ, με σκοπό να περαστεί το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν κοινωνικοπολιτικά σύνορα μεταξύ των ανθρώπων παγκοσμίως.

Οι δημιουργοί των ταινιών προθυμοποιήθηκαν αφιλοκερδώς να προβάλλουν τα έργα τους, και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο του Μεροπείου. Αξίζει να τους αναφέρουμε: Σίμος Κορεξενίδης, Tamara Erde, Vivian Idris, Nia di Nata, και Francois Thery. Για την οργάνωση του φεστιβάλ θα συμμετάσχει μια ομάδα εθελοντών (19 14), υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Μεροπείου, Γιολδάση Γεώργιου. Τέλος, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους χορηγούς μας, που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://crossingborders2013.blogspot.nl


Καλή διασκέδαση σε όλους!!!

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Σ. Παναγιωτόπουλος
Φυσικοθεραπευτής, Μέλος του Δ.Σ. Μεροπείου
www.prpanagiotopoulos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου