“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Παρουσίαση βιβλίου στην Ακρόπολη

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, και ώρα 06:00 μ.μ., στη φιλόξενη Αίθουσα του Μεροπείου (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45), κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο Γηριατρική Φυσικοθεραπεία (Εκδόσεις Ownbook), του φυσικοθεραπευτή Ιωάννη Σ. Παναγιωτόπουλου. 

Το βιβλίο αποτελεί ένα χρήσιμο ιατρικό σύμβουλο, και θα το προλογίσουν εκπρόσωποι συλλόγων, που ασχολούνται με άτομα της τρίτης ηλικίας. H βραδιά θα κλείσει με τραγούδι από τον κύριο Ρενιέρη. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

2 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία, άντε να τα λέμε κι από εδώ, (βλ.Ραδιοτυπίες - Γιάννης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ για την ωραία συνέντευξη Γιάννη. Καλές εκπομπές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή