“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

2ο Κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Μερόπειο

Το 2ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, Ντοκιμαντέρ και Τέχνης Crossing Borders-The Athens Experience, δίνει φέτος ραντεβού με τους λάτρεις των αφηγηματικών μέσων και της καλλιτεχνικής έκφρασης στις 6,7 και 8 Ιουνίου στους χώρους του Μεροπείου Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 45, κάτω από τη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Το Φεστιβάλ διοργανώνει μια διεθνής ομάδα ανθρώπων που επιθυμούν να ενώσουν όλους αυτούς που διασχίζουν σύνορα, φυσικά και πνευματικά.
Συνοπτικά το πρόγραμμα του τριημέρου :
1. Προβολή Ταινιών Μικρού Μήκους Ελλήνων Δημιουργών. Επιμέλεια Ελληνικού προγράμματος, Σίμος Κορεξενίδης.
2. Προβολή Ντοκιμαντέρ Ξένων Δημιουργών από ΗΠΑ, Ολλανδία, Ινδονησία κ.α.
3. Θεατρικά δρώμενα.
4. Μουσικές παραστάσεις.

Παράλληλα με το Φεστιβάλ θα υπάρξει μια σειρά από δραστηριότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο και συγκεκριμένα την Τρίτη Ηλικία.
Όλες οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και οι παραστάσεις, είναι ευγενική χορηγία των δημιουργών.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ανάλογη της προσέλευσης κατά τις ημέρες και τις ώρες των προβολών.

Για περισσότερες πληροφορίες :
-Στη Σελίδα του Φεστιβάλ στο FB :
https://www.facebook.com/pages/Crossing-Borders-The-Athens-Experience

- Στα τηλέφωνα 210-9571134, 210-9571132, 6937348825

-Στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου : meropion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου