“Καλώς ήρθατε στο blog Physical Relief Panagiotopoulos (prpanagiotopoulos.blogspot.com). Το blog PRP, που αποτελεί προέκταση του site PhysicalRelief.gr, παρουσιάζει κυρίως φυσικοθεραπευτικά θέματα, καθώς και τα νεότερα βίντεο από το YouTube κανάλι μου, όπου μπορείτε να κάνετε Εγγραφή - Subscribe (δωρεάν), για να μείνετε συντονισμένοι!! Ο δρόμος για την αποκατάσταση των παθήσεων και την αντιμετώπιση του πόνου, δεν είναι πάντα αυτοκινητόδρομος με μεγάλες ευθείες, αλλά συχνά είναι ένας δύσβατος χωματόδρομος με πολλές στροφές. Καλείται λοιπόν ο φυσικοθεραπευτής, σε συνεργασία με τον ιατρό, και εφοδιασμένος με γνώσεις, εξοπλισμό, υπομονή, να διανύσει τον εκάστοτε δρόμο με επιτυχία. Αργά ή γρήγορα όμως, το χαμόγελο του ασθενή τον ανταμείβει...” Ιωάννης Παναγιωτόπουλος

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ομιλία του φυσικοθεραπευτή Ι. Σ. Παναγιωτόπουλου στο Λουτράκι

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου και ώρα 06:00 μ.μ., ο φυσικοθεραπευτής – συγγραφέας Ιωάννης Σ. Παναγιωτόπουλος, είναι προσκεκλημένος ομιλητής στο Μεσογειακό κέντρο αποκατάστασης, στο Λουτράκι.

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο Γηριατρική Φυσικοθεραπεία (Εκδόσεις Ownbook), o συγγραφέας θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα, τις σύγχρονες φυσικοθεραπευτικές τάσεις για την τρίτη ηλικία. Ταυτόχρονα, θα έχει την ευκαιρία να πει και δυο λόγια για το βιβλίο του.

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό. Έτσι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν τυχόν απορίες τους. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 27441 14000, ώστε να κλείσουν θέση.

www.meska.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου